GELIMBO Dieszitting ticket dibslijst

GELIMBO wordt elf plus twee, KAPOW! Dit jaar vindt de traditionele Dieszitting weer plaats op woensdag 4 december. Geniet mee van een avond vol muziek, dans, theater, drankjes en nog veel meer! Tijdens deze ontzettende kick-off van het GEWIS' carnavals seizoen zal ook de nieuwe prins carnaval worden onthuld na een epische musical. Vergeet niet om verkleed te komen! Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in het Temporary Art Centre (TAC) op Vonderweg 1. De deuren zullen om 19:11 openen.

Schrijf je hieronder in om een ticket te dibsen. Tickets (€3,- in voorverkoop) die niet verkocht/opgehaald zijn vóór 22 november om 23:59 zullen nog worden verkocht aan iemand anders. Je kan je ticket claimen bij een willekeurig GELIMBO-lid. Mocht de dibslijst vol zitten binnen 3 uur, dan zal onder de ingeschrevenen geloot worden.

Er zijn slechts 120 tickets beschikbaar, dus wees snel! Dat betekent als jouw inschrijfnummer hoger dan 120 is, je op de reservelijst staat. Wanneer er een ticket vrij komt, zal de eerst wachtende gecontacteerd worden.

Tot de 4e! (of eerder!)

GELIMBO

Start
woensdag 4 december 2019 om 19:11
Einde
donderdag 5 december 2019 om 02:00
Locatie
Temporary Art Centre (TAC)
Kosten
3 euro voorverkoop, 5 euro aan de deur
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart Limburgse Initiatieven Met Bewondering en Ontzag of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van vrijdag 15 november 2019 om 13:00 tot vrijdag 15 november 2019 om 13:00.

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 106.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.