[CANCELLED] GEMOLD20

 • 20
  mei

  Onder het motto "Niets is wat het lijkt" gaan 12 kandidaten een weekend lang opdrachten doen om geld te verdienen voor de pot. 1 kandidaat zal echter zijn uiterste best doen om dit te voorkomen. Deze mol zal proberen ongezien de opdrachten saboteren en aan de andere kandidaten is het de taak om hem te ontmaskeren.

  Ben jij fan van Wie is de Mol en heb je altijd al eens mee willen doen? Heb jij stalen zenuwen, denk jij de mol te kunnen ontmaskeren in een achtbaan van emoties, leugens en vals spel?

  Schrijf je dan in voor het GEMOLD20 weekend van 20 mei tot uiterlijk 24 mei (afhankelijk van je eigen prestaties). Er is plaats voor 12 kandidaten (waarvan 1 mol) en een aantal assistenten die ons tijdens het weekend kunnen helpen met koken/ filmen en mogelijk als chauffeur. In het geval van teveel inschrijvingen zal een lotingsprocedure plaatsvinden. De optie kandidaat en anders assistent kan je kiezen als je mee wilt als kandidaat, maar in het geval van uitloten ook nog in de selectie wil van assistenten.

  Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina of onze website.

  Start
  woensdag 20 mei 2020 18:00
  Einde
  zondag 24 mei 2020 18:00
  Locatie
  Seychelles
  Inschrijven voor
  zondag 22 december 2019 23:59
  Kosten
  35 euro
  Google Calendar

Please contact GEWIS'ers Moeten Overal Leugens Doorzien 20 or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam kandidaat/assistent Wat is het kleinste voorwerp dat je bezit?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.