Eindhoven Algorithmic Programming Contest

Het is de derde week van het academische jaar, dus het is weer tijd voor de EAPC. Geef je op in teams van 3 om Java/C++/een andere taal te schrijven zodat je de felbegeerde EAPC wisseltrofee kan bemachtigen.

Zoals ieder jaar zorgt GEHACK ervoor dat de interne mens goed onderhouden wordt tijdens, maar ook ná de wedstrijd. Lunch, drinken en snacks zijn inbegrepen, net als een klein biertje/cola na het harde coden. Daarom luidt ons advies ook om je in te schrijven voor dit epische evenement, want thuis blijven is duurder!

Voor eerstejaars studenten is het extra aantrekkelijk om mee te doen, want bij serieuze deelname aan de wedstrijd wordt er één extra huiswerkopdracht van 2IP90 weggestreept.

Vanwege de grote hoeveelheid interesse kunnen alleen de eerste 125 deelnemers meedoen.

Start
zaterdag 21 september 2019 om 10:00
Einde
zaterdag 21 september 2019 om 17:00
Locatie
MetaForum
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart Het Algoritmisch Code Kloppen of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 18 september 2019 om 23:00 tot woensdag 18 september 2019 om 23:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Ik heb al een team Teamnaam(Geen als je nog geen team hebt) T-shirt maat Allergiën
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid