Défi Evening Eating Experience

 • Apr
  29

  Lieve leden,

  Zoals de meeste van jullie inmiddels al wel zullen weten, is er een nieuw dispuut in oprichting bij GEWIS, namelijk Défi. Défi is een dispuut dat zich erop zal richten om leden uit hun comfort zone te halen door grensverleggende activiteiten te organiseren.

  Om die reden ben ik erg trots om te mogen aankondigen dat op maandag 29 april, Défi haar allereerste activiteit gaat organiseren! Het zal de Défi Evening Eating Experience zijn, waarbij je smaakpapillen getest zullen worden met verschillende eet combinaties zonder dat je het eten kunt zien omdat je geblinddoekt bent!

  Er zullen verschillende rondes zijn met hapjes en drankjes. Let op dat al deze rondes niet genoeg zijn voor een gehele maaltijd, dus zorg dat je van tevoren al iets gegeten hebt. De activiteit zal plaatsvinden bij GEWIS, begint om 19:00 en zal doorgaan tot een uur of 22:00. Voor slechts 2 euro kan je deelnemen aan deze activiteit. We zijn erg enthousiast voor deze activiteit en hopen jullie er allemaal te zien. Er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je snel aanmeldt! Mocht de lijst al volstaan, schrijf je dan vooral in gezien we met een reservelijst werken.

  Met heel veel liefde, Défi

  Start
  maandag 29 april 2019 19:00
  Einde
  maandag 29 april 2019 22:00
  Locatie
  GEWIS
  Inschrijven voor
  zondag 28 april 2019 13:30
  Kosten
  2 euro
  Google Calendar

Huidige inschrijvingen

Naam Dieet voorkeuren / allergiën
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.