I.V.V Etiquettediner

 • Apr
  24

  Dames en Heren, Madames et Monsieurs,

  Het is ons een grote eer en een waar genoegen dat Dispuut "In Vino Veritas" u kan mededelen dat, na het enorme succes van voorgaande jaren, ook dit jaar het I.V.V Etiquettediner weer zal plaatsvinden.

  Tijdens deze avond zult u voorgeschoteld worden door hèt dispuut met een gethematiseerd 4-gangendiner. Zoals u van ons mag verwachten, zal er ook voor de nodige dranken (vin) gezorgd worden. Gedurende dit 4-gangendiner zult u op de hoogte gebracht worden over de gedragscodes gedurende een diner met bijvoorbeeld uw toekomstige werkgever of de Koning der Nederlanden.

  Deze gedragsnormen zullen u worden bijgebracht door niet een, maar twee eregasten. De heer Van Beekveld zal u informeren over de etiquette die men zoal gebruikt aan de dinertafel. Onze tweede eregast is de enige echte, wereldberoemde Register Vinoloog Mgr. Sanders, die u zal doceren in de wijnetiquette die normaliter aan een dinertafel worden toegepast.

  Dit I.V.V Etiquettediner zal plaatsvinden op woensdag 24 april en er zijn 24 plaatsen voor enig GEWIS-lid, buiten hèt Dispuut. Daar het Dispuut veel geïnteresseerden verwacht, lichten we u hierbij in dat de inschrijflijst zal openen op donderdag 4 april om 13:20. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over deze activiteit als Dispuut "In Vino Veritas”, en dat we u deze avond mogen begroeten.

  P.S. Als u helaas niet bij de eerste 24 inschrijvingen staat, wees dan niet getreurd. We zullen dit jaar, net als vorig jaar, namelijk een loting toepassen in het onfortuinlijke geval dat de activiteit binnen een uur vol zit. Hierbij zal er voorrang verleend worden aan leden die vorig jaar nog niet mee geweest zijn.

  Start
  woensdag 24 april 2019 18:00
  Einde
  woensdag 24 april 2019 23:00
  Locatie
  (H)EERLIJK ANDERS
  Inschrijven voor
  donderdag 11 april 2019 18:00
  Kosten
  25
  Google Calendar

Huidige inschrijvingen

Naam Allergieën
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 19.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.