Informatiebijeenkomst studiereis 2020

 • 21
  mrt.

  In de zomer van 2020 zal Bacana (Brazilian Academic, Cultural and Noteworthy Activities) de tweejaarlijkse studiereis organiseren, dit keer naar Brazilië. We zullen, uiteraard, universiteiten en bedrijven relevant voor de studies van onze faculteit bezoeken. Maar dat is niet alles! We zijn ook van plan om bekende plekken te bezoeken, zoals “Christus de verlosser” en de watervallen van Iguazu. Ook staan er stedentrips op de mogelijke planning, zoals Rio de Janeiro, Sao Paulo en Salvador.*

  Omdat we graag alles willen vertellen over wat we van plan zijn en hoe je mee kunt doen zullen we een informatiebijeenkomst organiseren. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de commissie voorstellen, je informeren over onze plannen en de kosten, en wat je moet doen om mee te kunnen naar Brazilië. De bijeenkomst zal plaats vinden op 21 maart tijdens de pauze (12.40-13.15) in Luna 1.050. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

  Je mag mee op de studiereis in 2020 als je in collegejaar 2019/2020 een van de studies volgt van de faculteit Wiskunde & Informatica van de TU/e** en als je minstens 60 ECTS hebt gehaald bij een studie aan de TU/e of elke andere universiteit op het moment van inschrijven voor deze studiereis (in april).

  Mocht je niet aanwezig kunnen zijn mail dan naar bacana@gewis.nl en we sturen je de nodige informatie.

  * De genoemde activiteiten zijn mogelijke plannen. We vermelden ze als voorbeeld, en ze zeggen niks over het echte programma dat plaats gaat vinden tijdens de studiereis omdat die er nog niet is.

  ** Als je van plan bent in de zomer van 2020 af te studeren dan is het mogelijk om de examencommissie om uitstel te vragen van je afstuderen (volgens de OER), zodat je alsnog mee mag op studiereis.

  Start
  donderdag 21 maart 2019 12:40
  Einde
  donderdag 21 maart 2019 13:15
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  0
  Google Calendar