Paarse Vrijdag

 • Dec
  14

  Tl;ng: draag paars om te laten zien dat je LGBTQ+ steunt en kom naar GEWIS voor gratis cupcakes!

  Paarse vrijdag is de Nederlandse variant van de Amerikaanse feestdag Spirit day georganiseerd door de GSA, de Gay-Straight-Alliance. Op deze dag vieren mensen liefde in al haar verschijningsvormen en dragen paars om te laten zien dat ze geloven dat iedereen in de wereld zichzelf moet kunnen zijn en moet kunnen houden van wie ze willen. De GSA is een nationale organisatie die LGBTQ+ studenten helpt. De GSA geeft ook lessen geeft over seksualiteit en identiteit op middelbare scholen door het hele land.

  Om deze bijzondere dag te vieren versieren we de GEWIS ruimte met paarse versiering en geven we gratis cupcakes weg. Dus draag paars, kom langs, eet een cupcake en maak een praatje met ons.

  Deze activiteit is opgezet in samenwerking met Compass, de LGBTQ+ gemeenschap van de TU/e en de Fontys. We organiseren borrels en leuke activiteiten, maar ook discussieavonden en we ondersteunen studenten die worstelen met hun identiteit. Like onze Facebookpagina als je op de hoogte wil blijven van alles wat we organiseren. We hebben ook een Facebookgroep, een Whatsappgroep en een Instagram.

  Hopelijk zie we jou de veertiende, helemaal in paars natuurlijk.

  Start
  vrijdag 14 december 2018 12:00
  Einde
  vrijdag 14 december 2018 14:00
  Locatie
  GEWIS-ruimte
  Kosten
  Gratis
  Google Calendar