I.V.V Wijnproeverij

 • Dec
  05

  Waarde lezer,

  Zoals menigeen van u wellicht zal weten is dit jaar getekend door het derde lustwijn, beter bekend onder de noemer “lustrum”, der Dispuut “In Vino Veritas”. Nimmer heeft een jaar zo driekleurig mogen zijn, zo decadent, zo Bourgondisch, als dit jaar waarin Hèt Dispuut uit zijn metaforische vestje heeft mogen scheuren en alle anciënnistische maatstaven doorbroken heeft. Het is een ware overwinning voor het studentenbestaan!

  Hiertoe dient opgemerkt te worden dat studententijd zonder studeren ogenschijnlijk tegenstrijdig is. Kortom, er moet gestudeerd worden! Nu kunt u, zoals menig Lid, zich toeleggen op een vakgebied zonder enige vorm van theoretische noch formele scholing. Gelukkig bevindt zich onder de leden van Hèt Dispuut een levende legende die zijn academische carriere een vinologisch vervolg heeft gegeven.

  Gehoor gevende aan de vele verzoeken die Hèt Dispuut heeft gekregen in de afgelopen jaren, zullen wij een wijnproeverij, onder leiding van Register Vinoloog Mgr. Sanders, organiseren. In tegenstelling tot de Maand’lijksche Borrel waarin u de godendrank in grootse getalen naar binnen kunt laten vloeien, zal deze avond gekenmerkt zijn door indringende vinologische verfijning. Het zal avond worden waarin u de wijsheden in de wijn zal kunnen ontdekken.

  Natuurlijk kunnen wij het niet over ons hart verkrijgen om deze avond alleen beschikbaar te stellen voor de leden van GEWIS. Daarom is het voor mij een genoegen aan te mogen kondigen dat iedereen aan de proeverij kan deelnemen! De proeverij zal plaatsvinden op 5 december 2018 om 19:00 in de gecombineerde ‘De Weeghconst’ en In Vivo, met dank aan de gastvrijheid van W.S.V. Simon Stevin en SvBMT Protagoras.

  Er is een kleine kanttekening: de locatie kan ten hoogste 120 man aan. Dit betekend dat er gebruik zal worden gemaakt van het onderstaande toelatingssysteem: 1) Er zijn 40 plekken gereserveerd voor GEWIS-leden, in volgorde van inschrijving. 2) Er zijn 10 plekken gereserveerd voor stafleden, in volgorde van inschrijving. 3) De overige 70 plekken zijn ‘vrije plekken’ en worden ingedeeld in volgorde van inschrijving.

  De inschrijving voor de wijnproeverij zal opengaan op 12 november 2018 om 12:00 en kan via gewis.nl/activiteiten.

  Hopende u allen te mogen ontvangen voor deze legendarische avond, verblijf ik,

  Namens Hèt Dispuut “In Vino Veritas”,

  Dhr. Meijaard Vice-Praeses

  Start
  woensdag 5 december 2018 19:00
  Einde
  woensdag 5 december 2018 22:00
  Locatie
  ‘De Weeghconst’ en In Vivo
  Inschrijven voor
  zondag 2 december 2018 23:59
  Kosten
  15 Euro
  Google Calendar

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 54
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.
1 Peet Goedendorp
2 Marly Wouters
3 Sandra Wolfs
4 Nieké van Gils
5 Rob Teeuwen
6 Manon Balvers
7 Melissa van de Pasch
8 Bas Bögels
9 Bert van Gestel
10 Mees Geurten
11 Eline Stevens
12 Hugo Bezombes
13 Ellen van Rooij
14 Lisa de Beijer
15 Jelle Lehman
16 Rachel Vossenberg
17 Juultje Naber
18 Mieke van de Veerdonk
19 Anton Howell
20 Peter Kiela
21 Martijn Adriaans