GEMOLD19

 • May
  29

  Onder het motto "Niets is wat het lijkt" gaan 12 kandidaten een weekend lang opdrachten doen om geld te verdienen voor de pot. 1 kandidaat zal echter zijn uiterste best doen om dit te voorkomen. Deze mol zal proberen ongezien de opdrachten saboteren en aan de andere kandidaten is het de taak om hem te ontmaskeren.

  Ben jij fan van Wie is de Mol en heb je altijd al eens mee willen doen? Heb jij stalen zenuwen, denk jij de mol te kunnen ontmaskeren in een achtbaan van emoties, leugens en vals spel?

  Schrijf je dan in voor het GEMOLD19 weekend van 29 mei tot uiterlijk 2 juni (afhankelijk van je eigen prestaties). Er is plaats voor 12 kandidaten (waarvan 1 mol) en een aantal assistenten die ons tijdens het weekend kunnen helpen met koken/ filmen en mogelijk als chauffeur. In het geval van teveel inschrijvingen zal een lotingsprocedure plaatsvinden. De optie kandidaat en anders assistent kan je kiezen als je mee wilt als kandidaat, maar in het geval van uitloten ook nog in de selectie wil van assistenten.

  Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina of onze website.

  Start
  woensdag 29 mei 2019 18:00
  Einde
  zondag 2 juni 2019 18:00
  Locatie
  TBA
  Inschrijven voor
  zondag 23 december 2018 23:59
  Kosten
  35 Euro
  Google Calendar

Huidige inschrijvingen

Naam Kandidaat/ Assistent Welk eten is voor jou allergisch?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.