Kinderfeestje EJC-17

Lieve GEWIS’ers,

Zijn jullie het ook helemaal zat om altijd maar weer die grijze haren te tellen? Lukt het nog steeds niet om een voedzame maaltijd op tafel te zetten zonder hulp van je moeder? Vind je volwassen zijn eigenlijk gewoon heel stom? Dan heb je geluk! Wij van EJC-17 bieden je namelijk de kans om voor één avond al je verantwoordelijkheden te vergeten en weer even in de huid van je jongere zelf te kruipen.

Bij deze ben je dan ook van harte uitgenodigd voor ons kinderfeestje! Op maandag 29 mei vanaf half 7 barst het feest los. Verschillende nostalgische spellen zullen gespeeld worden en er is zelfs een springkussen aanwezig! Omdat we weten dat kleuters meestal niet zoveel zakgeld van hun ouders krijgen, is de activiteit geheel gratis. Er wordt alleen van je verwacht dat je een goed humeur meebrengt.

De mogelijkheid is er om van tevoren met z’n allen te eten (friettafel!), maar hiervoor komt nog een aparte inschrijflijst. Wij hebben er al veel zin in en hopen jullie te zien op ons kinderfeestje!

Start
maandag 29 mei 2017 om 18:30
Einde
maandag 29 mei 2017 om 22:00
Locatie
Veld bij de vijver / markthal
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 28 mei 2017 om 23:59 tot zondag 28 mei 2017 om 23:59.