EJC17 Paasspeurderei

Is door de tentamens je Paasgevoel je opeens gepaaseerd? Heeft de Paashaas geen eieren voor je verstopt in kasten en chocoladen? Of mis je de zoete smaak van die chocolade eitjes nu al? Wees niet getreurd, EJC17 heeft de activiteit voor jou! Doe mee met de Paasspeurderei teidens de Pre-Borrel van 25 april!

We zullen samenkomen bei GEWIS, waarvandaan we naar HG-Noord zullen gaan om te beginnen met zoeken. Iedereen mag dan vrei uitlopen en proberen de meeste eitjes bei elkaar te scharrelen. De persoon die de meeste eitjes heeft gevonden, wint een Pas(s)ende, geweldige preis! Maak je geen zorgen, je mag alle eieren die je vindt houden en er komend kwartiel lekker van genieten (of je eet ze allemaal al teidens de borrel, zouden wei ook doen), dus iedereen is een winnaar!

Maar we hebben ook een speciale preis. Goed verstopt op het veld, ligt één Gouden Ei. Ga er overal naar zoeken, want dit ei geeft je recht op een meter bier bei de borrel! Daar word je toch blei van!

Dus schreif je in voor de Paasspeurderei, graag zien we je dan!

Start
dinsdag 25 april 2017 om 14:00
Einde
dinsdag 25 april 2017 om 16:00
Locatie
HG-Noord (we komen eerst samen bij GEWIS)
Kosten
GRATIS
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 25 april 2017 om 14:00 tot dinsdag 25 april 2017 om 14:00.