I.V.V Etiquettediner

Dames en Heren, Madames et Monsieurs,

Het is ons een grote eer en een waar genoegen dat Dispuut "In Vino Veritas" u kan mededelen dat het allereerste Etiquettediner van GEWIS een feit is geworden en daarmee ook een datum heeft gekregen.

Gedurende deze avond zal Dispuut I.V.V u informeren over alle etiquette die men zou kunnen gebruiken aan de dinertafel, gedoceerd door de enige echte heer Van Beekveld, maar vooral ook, zoals nog nooit eerder vertoond, over de wijnetiquette, gepresenteerd door onze eigen, wereldberoemde Register Vinoloog Mgr. Sanders.

Tijdens deze avond zal Dispuut "In Vino Veritas" een gethematiseerd 3-gangendiner voor alle aanwezigen koken. Zoals u van ons mag verwachten, zal er ook voor de nodige dranken (vin) gezorgd worden. Gedurende dit 3-gangendiner, zal u leren hoe u zich heurt te gedragen tijdens een diner, bijvoorbeeld met uw toekomstige werkgever of de Koning der Nederlanden. Dit alles wordt u aangeboden voor slechts €27,50.

Dit I.V.V Etiquettediner zal plaatsvinden op woensdag 14 juni 2017 en er zijn 22 plaatsen voor enig GEWIS-lid, buiten hèt Dispuut. Daar het Dispuut veel geïnteresseerden verwacht, lichten we u hierbij in dat de inschrijflijst zal openen op 30 maart om 13:00 uur.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over deze activiteit als Dispuut "In Vino Veritas”, en dat we u deze avond mogen begroeten.

P.S. Als u helaas niet bij de eerste 22 inschrijvingen staat, schrijft u zich dan toch in, zodat u hoog op de reservelijst verschijnt!

Start
woensdag 14 juni 2017 om 19:00
Einde
woensdag 14 juni 2017 om 23:00
Locatie
Starlicious Food
Kosten
€27,50
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 7 juni 2017 om 23:00 tot woensdag 7 juni 2017 om 23:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Allegiën Overige opmerkingen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.