GEWISKI.V.V

Lieve GEWIS-leden,

Op 20 mei is het zover! Voor het eerst in jaren gaat GEWIS weer eens skiën! Dit maal is het zelfs zeer bijzonder; we gaan namelijk een voorproefje geven van de enige echte skireis van GEWIS van 2018. GEWISKI (GEWIS'ers Ervaren Wintersport In Super Koele Ijstijden) en Dispuut "In Vino Veritas" hebben de handen ineen geslagen en hier is de ontzettende top activiteit GEWISKI.V.V uit gekomen. Voor de €37,50 (€27,50 voor eerstejaars) kunt u het volgende verwachten: - De heen- en terugreis, inclusief pakje drinken en koekjes - Entree tot de skihal - Materiaalhuur - Volledige dag skiën of snowboarden - Onbeperkt eten (Lunch, diner en snacks) - Onbeperkt non-alcoholische dranken - 3 alcoholische consumpties Als u zich aanbiedt als ski- of snowboardleraar (1 à 2 uur lesgeven aan een groep van ongeveer 6 man) waarna u volledig vrij kunt skiën en kunt genieten van bovenstaande faciliteiten, betaalt u eerstejaarstarief. Ook als u les wilt van een van deze ski- of snowboardleraren, kunt u dit aangeven. Natuurlijk was u al enthousiast bij het pakje drinken en de koekjes, dus schrijf u vooral in! Daarbij is er een mogelijkheid om te après-skiën voor 15 euro per persoon van 19:00 tot 22:00 (normaal gesproken is Bottrop dan al dicht) en onbeperkte alcoholische dranken. Hierbij zou u dan zelf moeten regelen dat er een chauffeur over blijft die u naar huis wilt brengen. Hierbij willen wij even peilen of hier interesse voor is. Dit staat dus niet vast!

Met vriendelijke groet, GEWISKI en I.V.V

P.S. Graag horen wij of u een auto ter beschikking heeft, natuurlijk tegen een kilometervergoeding.
P.P.S. Inschrijven = betalen

Start
zaterdag 20 mei 2017 om 10:00
Einde
zaterdag 20 mei 2017 om 22:00
Locatie
Bottrop, Duitsland
Kosten
€37,50 (€27,50 voor eerstejaars)
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS'ers Ervaren Wintersport In Super Koele Ijstijden of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 3 mei 2017 om 23:59 tot woensdag 3 mei 2017 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Leraar worden voor minder geld? Les krijgen? Auto? Ja, dan hoeveel personen? (inclusief jezelf) Interesse in Après-Ski?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.