GEPWNAGE LaTeX in the Dark

Wil jij je intens awesome \LaTeX-skills bewijzen, vraag je je af hoe je ook alweer een stukje tekst \textbf{dikgedrukt} moet maken, zit je daar ergens tussenin, of hoe je gewoon van slapstick-humor? Dan is GEPWNAGE LaTeX in the Dark iets voor jou! Het idee van de activiteit is simpel: gegeven een voorbeeld-pdf, maak hem in een kwartiertje na. Maar, dat zou natuurlijk te eenvoudig zijn... vandaar dat je het resultaat tussendoor niet mag zien! Zodra de tijd voorbij is worden alle resultaten getoond, en kunnen we zien of er iemand ook maar enigszinds in de buurt is gekomen...

Wees gerust! Wij snappen ook wel dat voor sommige mensen dit veel te hardcore is. Daarom zorgen wij ervoor dat je wél alle errors te zien krijgt, en uiteraard kunnen wij je ook helpen wanneer dat nodig is. Je mag ook in teams meedoen, als je dat fijner vindt.

Deelnemen is natuurlijk ontzettend gratis. Neem wel je eigen laptop + oplader mee!

Start
dinsdag 21 maart 2017 om 19:00
Einde
dinsdag 21 maart 2017 om 23:00
Locatie
MF 11/12
Kosten
Gratis!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Plant Weer Nerdige Activiteiten en Geeky Evenementen of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 21 maart 2017 om 23:00 tot dinsdag 21 maart 2017 om 23:00.