GEWIS Kledinglijn

Lieve allemaal,

Ook dit jaar wordt er natuurlijk een optie geboden tot het aanschaffen van verenigings-kleding, zodat je overal kan laten zien hoe trots je bent deel te zijn van deze prachtige vereniging. De mogelijkheden zijn eindeloos; het kan op activiteiten van GEWIS , op vakantie, tijdens het sporten, op donderdagavond in de kroeg, op de verjaardag van je moeder, etc.

Omdat er dit jaar een lustrumjaar is, pakken we groots uit. Met GEKERST bieden wij een variëteit van kledingstukken aan. Sommigen zijn helemaal nieuw, sommigen zijn oud en vertrouwd, en sommige items zijn een heuse “blast from the past”. De volgende items zullen we aanbieden:

  • Hoodie, in het rood, zwart, en in lustrumkleuren. Alle truien zullen een speciale lustrumopdruk krijgen. (Max €25, verwacht €15-20)

  • T-shirt, in het rood, zwart, en in lustrumkleuren. Alle shirts zullen een speciale lustrumopdruk krijgen. (Max €15, verwacht €7,50-€10)

  • GEWIS-das, rood en zilver met een subtiele print dat deze van het 7e lustrum is. (Ongeveer €15)

  • GEWIS-choker, rood en zilver, tevens met een subtiele print dat deze van het 7e lustrum is. (Ongeveer €20)

  • Sweatpants, lichtgrijs met rode opdruk, hetzelfde als in de kledinglijn van het 34e bestuur. (max €30, verwacht ongeveer €25)

  • Varsity-jacket, rood en wit, hetzelfde als in de kledinglijn van het 34e bestuur. (Max €35, verwacht ongeveer €20-€25)

  • Onesie, rood met witte opdruk, vergelijkbaar met die van de kledinglijn van het 33e bestuur (max €40, verwacht tussen €30 en €35)

  • (Onder voorbehoud) Ochtendjas, grijs met rode opdruk, vergelijkbaar met die van de kledinglijn van het 33e bestuur. (€??)

  • (Onder voorbehoud) Zwembroek, met speciale lustrumdruk (€??)

  • Windbraker, met speciale lustrumopdruk (Max €25, verwacht €15-€20)

In de inschrijflijst beneden kun je je inschrijven voor de items die je wil hebben. De prijzen die erbij staan zijn een indicatie en kunnen dus mogelijk hoger of lager uitvallen.

De ochtendjas en zwembroek zullen alleen worden geregeld als daar heel veel animo voor is, daar deze bij een externe partij moeten worden gekocht en bij een andere partij gedrukt. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat naast de maat ook even weten wat de maximale prijs is die je eraan zou willen uitgeven.

De overige kledingstukken zijn onder voorbehoud in de zin dat als er niet genoeg worden besteld voor de minimum oplage dat ze dan niet kunnen worden gekocht. Om een beetje zekerder te zijn van welke maat je moet bestellen, hebben we een paar passtukken; deze zijn beschikbaar voor de trui, het shirt, de onesie en de windbraker. Ze liggen bij het bestuur dus spreek die vooral aan als je wilt passen. Jullie kunnen bestellen tot 12 mei, daarna zullen de bestellingen definitief worden gemaakt. De designs kun je hier zien: https://gewis.nl/~secr/Kledinglijn2.pdf.

Met diepgaande groet, GEKERST

Start
maandag 15 mei 2017 om 00:00
Einde
woensdag 14 juni 2017 om 15:00
Locatie
-
Kosten
Zie omschrijving
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart een Koraal- en Robijnlang Samenzijn in Thema of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 14 mei 2017 om 17:00 tot zondag 14 mei 2017 om 17:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Hoodie Rood Hoodie Zwart Hoodie Lustrumkleuren Shirt Rood Shirt Zwart Shirt Lustrumkleuren GEWIS Das GEWIS Choker Sweatpants Varsity Jacket Onesie Windbraker Ochtendjas Zwembroek
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.