ATHENA citytrip Brugge

Lieve GEWIS’ers,

Zoals jullie misschien al weten organiseert ATHENA dit jaar een citytrip naar Brugge. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017. De planning van het weekend is als volgt: We zullen zaterdagochtend om 7 uur vanaf de TU/e met auto’s vertrekken richting Brugge. Hier staat een stadswandeling op het programma, met keuze uit Choc’ Around the Clock (over de ins en outs van Belgische chocolade) en de Sneukelroute (over ouderwets Belgische snoepjes). Hierna gaan we door voor een bezoek aan brouwerij De Halve Maan. Voor de rest is het programma redelijk vrij om zelf Brugge te ontdekken. Zaterdagnacht zullen we verblijven in een hostel in het centrum waarna we zondagmiddag rond 1 uur weer richting Eindhoven zullen vertrekken.

Dus ben jij een grote fan van chocolade, of heb je altijd al het centrum van Brugge onveilig willen maken, dit is je kans! Schrijf je snel in! Er is een maximum aantal plaatsen van 40.

Knuffels, ATHENA

Start
zaterdag 25 maart 2017 om 07:00
Einde
zondag 26 maart 2017 om 16:00
Locatie
Brugge
Kosten
€40 voor GEWIS leden, €75 voor niet GEWIS leden
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met ATHENA of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zaterdag 25 februari 2017 om 23:59 tot zaterdag 25 februari 2017 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Stadswandeling Auto Aantal plaatsen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.