Gala dansworkshop

Beste GEWIS'ers,

Natuurlijk wilt u goed voorbereid naar het gala ter ere van het 7e Lustrum van GEWIS. Wij bieden iedereen de mogelijkheid de basis van twee verschillende dansen te leren tijdens onze dansworkshop welke gegeven wordt door Melissa en Collin. De workshop bestaat uit drie avonden, namelijk maandag 6, 13 en 20 februari van 17.30 tot 19.00 uur. De eerste twee avonden zullen plaatsvinden in de Senaatszaal, de laatste avond zal uitgeweken moeten worden naar de Blauwe Zaal, beiden in Auditorium. De locaties staan ook aangegeven in de GEWIS Google Calendar, mocht er twijfel ontstaan.

Elke week komen zowel de quickstep als de cha cha aan bod. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een van de drie momenten verhinderd bent, dit zal niet heel erg zijn, maar bij aanwezigheid van de volle workshop leert u wel het meest.

Deelname aan de workshop is gratis, maar vergeet niet een kaartje te kopen voor het gala zelf!

Met vriendelijke groet, De Lustrum Gala Commissie

Start
maandag 6 februari 2017 om 17:30
Einde
maandag 20 februari 2017 om 19:00
Locatie
Senaatszaal of Blauwe Zaal, afhankelijk van het moment
Kosten
Free
Google Calendar

Neem contact op met GEWIS Ervaart een Koraal- en Robijnlang Samenzijn in Thema of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!