BAC Buitenlands Wiekentje; GENT

Beste GEWIS'ser,

Een niet zo lange tijd geleden was er een klein groepje opportunisten. Ze waren bij GEWIS, hadden een borrel en waren velen sterke verhalen tegen elkaar aan het vertellen over hun buitenlandse ervaringen. Nadat er velen verhalen uitgebreid verteld waren, kwam er een geweldig idee ter tafel. Waarom kunnen we niet samen zo'n verhaal creëren? Want zoals we allemaal weten, een evenement wordt herrinnerd aan de verhalen die erover worden verteld, maar beleefd door de mensen die het meemaken. Niet lang daarna was "De Stuurgroep" gevormd en werd het idee omgezet in een concept. Nu twee maanden later presenteren wij met trots: Het BAC Buitenlands Weekend, editie Gent.

Voor dit weekend zullen wij alleen de absolute basis regelen. Wij zorgen dan ook voor een hostel en een bezoek aan de Delerium brouwerij. We verwachten van jullie dat jullie zorgen dat jullie in Gent zijn en dat jullie de geweldige verhalen creëren waaraan we dit prachtige weekend aan zullen herrinneren. Schrijf je snel in, want er zullen maar 30 plaatsen beschikbaar zijn. We zullen ook een wachtlijst bijhouden mochten er zwakkelingen zijn die zich achteraf uitschrijven.

Tot Gent, De Stuurgroep

Start
vrijdag 5 mei 2017 om 08:00
Einde
zondag 7 mei 2017 om 18:00
Locatie
GENT
Kosten
50 euro
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met BAr Commissie of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van vrijdag 21 april 2017 om 02:30 tot vrijdag 21 april 2017 om 02:30.