Lustrum Weekend

Zoals je misschien al weet is dit jaar het zevende lustrum van GEWIS. Er zullen dit jaar vele activiteiten zijn om deze bijzondere gebeurtenis te vieren. Een van deze activiteiten is een heus lustrum weekend. Gedurende het weekend zijn er vele verschillende spelletjes, waar rekening is gehouden met zeer verschillende interesses. Dus het maakt niet uit of je meer houdt van fysiek of mentale spelletjes of liever binnen dan wel buiten bent, voor iedereen is er genoeg te beleven. Want het belangrijkste is natuurlijk dat we met z’n allen een mooie tijd hebben.

Dit lustrumweekend staat, net als de rest van het lustrum, in het thema van diving deep. Hoe het thema naar voren zal komen, zal tijdens het weekend pas duidelijk worden. Dus ben erbij!

De prijs van het weekend is inclusief eten, drinken, een bed (zonder beddengoed) en vervoer. Wat betreft het vervoer, we willen graag met auto’s naar de locatie. Om die reden vragen we aan te geven of je tijdens het weekend een auto tot je beschikking hebt en hoeveel personen hier dan inpassen.

Deelname gaat op volgorde van inschrijving, er zijn 75 plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Start
vrijdag 11 november 2016 om 17:00
Einde
zondag 13 november 2016 om 17:00
Locatie
Geheim
Kosten
55 euro voor studenten; 80 euro voor burgers
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart een Koraal- en Robijnlang Samenzijn in Thema of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 16 oktober 2016 om 13:35 tot zondag 16 oktober 2016 om 13:35.

Huidige inschrijvingen

Naam Auto Aantal plaatsen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.