Bridge Cursus

Lieve leden,

Bij GEWIS wordt er altijd erg veel gekaart, van Spades tot aan Hartenjagen. Een kaartspel dat binnen GEWIS echter niet zo vaak gespeeld wordt is Bridge. Dit wordt vaak een beetje gezien als een spel voor oude mensen, maar het schijnt een erg leuk tactisch kaartspel te zijn voor iedereen!

Om GEWIS bekend te maken met Bridge, zal er op 4 verschillende donderdagmiddagen in kwartiel 2 (vóór de borrel) een bridgecursus plaatsvinden. Ervaren Bridgers zullen het spel uitleggen, beginnende bij de basis en opbouwend naar een meer gevorderd niveau met slimme tips & tricks. Het is niet aan te raden een les te missen, aangezien je dan een flinke achterstand opbouwt. Mocht je een les echt niet kunnen, neem dan even contact op met het bestuur.

De cursussen zijn op:

Donderdag 17 november

Donderdag 1 december

Donderdag 8 december

Donderdag 15 december

Na de 4 cursussen zal er een afsluitend toernooi plaatsvinden, waarin iedereen zijn/haar geleerde Bridge skills kan laten zien! Dit zal gebeuren op maandagavond 19 December.

Start
donderdag 17 november 2016 om 14:00
Einde
maandag 19 december 2016 om 23:59
Locatie
GEWIS
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 16 november 2016 om 13:30 tot woensdag 16 november 2016 om 13:30.