Weet Ik Veel?

Lieve leden,

Vorig jaar zijn we met een heleboel GEWIS’ers naar Baarn afgereisd, om daar in de TV studio van ‘Weet Ik Veel?!’ plaats te nemen. We probeerden natuurlijk allemaal uit volle macht om de beste student uit de zaal te worden, maar helaas lukte dit ons geen van allen. Teleurgesteld waren we zeer zeker niet, aangezien bij iedereen het enthousiasme van de leuke dag en de geweldige ervaring overheerste!

Omdat het vorig jaar een groot succes was, en we allemaal zo enthousiast waren, mogen we dit jaar nog een keer meedoen met het TV-programma ‘Weet Ik Veel?!’! We zijn uitgenodigd om op vrijdag 2 December in de namiddag/avond weer de opnames bij te wonen. Linda de Mol zal diverse quizvragen voor ons paraat hebben, en wij gaan de strijd aan met andere studenten en 3 BN’ers.

Altijd al een keer mee willen doen aan ‘Weet Ik Veel?!’ Of beviel het jou vorig jaar ook zo goed dat je nog een keer mee wil gaan? Dit is je kans! Schrijf je snel in!

Start
vrijdag 2 december 2016 om 16:45
Einde
vrijdag 2 december 2016 om 20:30
Locatie
Baarn (als het goed is)
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 17 oktober 2016 om 23:59 tot maandag 17 oktober 2016 om 23:59.