GELIFT Liftwedstrijd Praag via Frankfurt

GEWIS gaat naar Praag! Maar hoe snel, dat moeten we nog afwachten... Als je meegaat met GELIFT dan kun je niet alleen een geweldige liftwedstrijd verwachten, maar ook een goedkope citytrip naar maar liefst twee steden! Wat je krijgt:

Vrijdag: liftend in tweetallen gaan we naar Frankfurt. Bij aankomst is er de gelegenheid om te genieten van het geweldige uitgaansleven ter plaatse.

Zaterdag: zetten we onze wedstrijd voort richting Praag. Aankomst in Praag zal rond etenstijd zijn, waar het eerst arriverende koppel de GELIFT wisseltrofee in ontvangst mag nemen. In de avond maken we de stad onveilig, en uiteindelijk slapen we in een jeugdherberg.

Zondag: heb je de hele dag om Praag te ontdekken. De commissie zal zorgen voor wat leuke suggesties, maar het is ook prima als je op eigen houtje de stad in wilt. Aan het eind van de middag nemen we het vliegtuig terug naar Nederland, zodat we op tijd in de avond terug zijn in Eindhoven.

Inbegrepen in de prijs:

  • overnachting in Praag, ontbijt
  • overnachting in Frankfurt, ontbijt
  • benodigdheden voor tijdens de reis (een kaart, een liftgids, een commissieboekje)
  • programma in Praag
  • terugreis met het vliegtuig naar Eindhoven

Inschrijving is op persoonlijke basis, beide leden van een tweetal moeten afzonderlijk inschrijven. Na de inschrijfdeadline is de inschrijving bindend.

Start
vrijdag 25 november 2016 om 17:00
Einde
zondag 27 november 2016 om 20:00
Locatie
tussen Eindhoven en Praag
Kosten
€ 55
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS'sers Liften Ieder Fantastisch Traject of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 3 november 2016 om 23:59 tot donderdag 3 november 2016 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam OV Liftbuddy
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.