12.5 jaar Dispuut "In Vino Veritas"

Short English below

Beste allemaal,

op donderdag 9 juni is het alweer twaalfeneenhalf jaar geleden dat vier jonge knapen besloten om een dispuut op te richten. Zij gaven dit dispuut de naam "In Vino Veritas" of I.V.V voor de luie schrijvers onder ons. En zo geschiedde.

Inmiddels zijn we alweer twaalfeneenhalf jaar verder, zijn we 22 leden rijk en zijn er heel wat flessen wijn geleegd. En zoals het ons betaamd kunnen wij dit heugelijk feit, ons bronzen jubileum, niet ongemerkt voorbij laten. Dus zullen wij op deze dag een mooi programma neer zetten voor alle leden van GEWIS.

In de middag zullen wij op ieder heel uur een kleine activiteit neer zetten. We zullen eenieder van u kennis laten maken met de intellectuele, vloeibare* en musicale genotten des levens. Om vanaf half vijf af te sluiten met een klassieker, de Franse borrel in samenwerking met de BAC. Waarvoor een prachtig wijnmenu is samengesteld en de baquettes zijn besmeerd met brie en filet americain.

We kijken er enorm naar uit en hopen zoveel mogelijk van u te zien. Uw aanwezigheid is voor ons kado genoeg, maar mocht u graag meer willen doen is iets brons natuurlijk altijd een goede kadotip.

Prosit, Het Dispuut "In Vino Veritas"


Our fraternity "In Vino Veritas" will be 12.5 years old on Thursday the 9th of june. To celebrate this wonderfull fact we have organised a nice program for every GEWIS-member enjoy.

14:00 Popquiz 15:00 Wine Tasting Course* 16:00 Mini-Cantus

And finally together with the BAC a French Social Drink! With a specially selected wine menu and baquettes with brie and filet americain.

Prosit, Fraternity "In Vino Veritas"

*The wine tasting course will be a purely theoretical course.

Start
donderdag 9 juni 2016 om 14:00
Einde
donderdag 9 juni 2016 om 21:00
Locatie
Grasveldje tussen MetaForum en de vijver
Kosten
1 euro per wijntje
Google Calendar

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!