Lunchlezing ING

Machine Learning wordt in veel werkzaamheden binnen ING gebruikt. Eén van die projecten is de Op Maat-machine, een recommendation engine voor relevante boodschappen, die het voor ING mogelijk maakt om in alle communicatiekanelen haar klanten van relevante informatie te voorzien. In deze lezing gaan we uitleggen hoe de Op Maat-machine werkt, wat de intelligentie erachter inhoudt en welke uitdagingen we dagdagelijks tegenaan lopen. Tot slot gaan we je vertellen hoe we op dit moment de machine aan het migreren zijn naar een flexibelere, gedistribueerde Hadoop-omgeving om die uitdagingen weg te werken en betere performance en kwaliteit te behalen.

Over de spreker: Tijl Kindt is nu drie jaar aan de slag bij ING als data scientist, na studies Sterrenkunde en Media Technologie aan de Universiteit Leiden.

Start
dinsdag 3 mei 2016 om 12:45
Einde
dinsdag 3 mei 2016 om 13:30
Locatie
MF 13
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met €orporate €ommunication and €ontact €ommittee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 3 mei 2016 om 07:00 tot dinsdag 3 mei 2016 om 07:00.