Safari's Eind

De Giraffesquad presenteert: Safari's Eind! Heb jij altijd al eens op safari willen gaan? Altijd al wilde dieren willen zien in het echt? Dan is dit je moment om dat eindelijk te doen! EJC16-0 De Giraffesquad organiseert namelijk Safari’s Eind, een onwijs leuke safari op Stratumseind. Je zult hier allerlei dieren tegenkomen, sommigen zal je misschien zelfs kunnen aanraken. Omdat enkele dieren wel eens gevaarlijk kunnen zijn, raden we wel iedereen aan om voorzichtig te zijn. Het blijven nog altijd wilde dieren! We hopen natuurlijk dat er ook nieuwe roze giraffen worden gevonden, waar we het bestaan nog niet vanaf weten. Jullie zullen met een groepje en jullie (eigen) reisleider een zoektocht naar verschillende dieren moeten maken. Als je eenmaal een dier hebt gevonden moet je er natuurlijk niet vergeten een foto van te maken, anders kun je nooit na de safari echt goed vertellen welke dieren je allemaal hebt gezien. Niet alle dieren zullen zich even makkelijk op de foto laten zetten, sommige dieren zijn nou eenmaal wat schuw. Natuurlijk zullen wij de groep met de mooiste en meeste verschillende dieren ook belonen met een prijs. Het belooft een leuke en spannende safari te worden, met veel gezelligheid en aardig wat bier!

Safari’s Eind zal op 31 maart onveilig gemaakt worden door vele wilde dieren. Tussen half negen en negen uur verwachten we de reisgroepen in TBA, vervolgens zullen jullie op safari gaan in Safari’s Eind.

Start
donderdag 31 maart 2016 om 20:30
Einde
vrijdag 1 april 2016 om 01:00
Locatie
Stratumseind
Kosten
Niets!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met EersteJaarsCommissie 2016-0 of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 31 maart 2016 om 18:00 tot donderdag 31 maart 2016 om 18:00.