Sollicitatietraining Brunel IT

Het digitale tijdperk heeft solliciteren compleet veranderd. Niet langer gaat het alleen om een brief met papieren CV. Wil jij weten wat de huidige do’s en dont’s zijn bij solliciteren en wil jij meer weten over het gebruik van social media? Meld je dan nu aan voor de sollicitatietraining die wordt aangeboden in samenwerking met Brunel IT.

Voorafgaand aan de sollicitatietraining vragen wij je om te solliciteren, met brief en CV, op een van onderstaande vacatures. Op deze manier kan er zo gericht mogelijk feedback gegeven worden en haal jij er het meeste uit. Na bevestiging van je sollicitatie ontvang jij een individuele uitnodiging voor de training.

De training begint met een plenaire sessie om je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Vervolgens gaat iedereen individueel een sollicitatiegesprek oefenen met een van de consultants van Brunel. Een unieke manier om kennis te maken met het solliciteren, Brunel en de IT markt. Afsluitend ontvangt iedereen individueel feedback over zijn brief, CV en gesprek.
Brunel IT is onderdeel van wereldwijd zakelijk dienstverlener Brunel. We zijn gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Voor starters biedt Brunel IT tal van mogelijkheden in de vorm van advies, traineeships en uitdagende startersfuncties. Werken voor Brunel IT betekent werken met de nieuwste IT Technologie en met regelmaat Meetups waar je kunt kennis maken met nieuwe collega’s.

http://www.brunel.nl/vacature/software-engineering-trainingsvacature.7613546.lynkx?experience_nid=41326&externalsource=jobbsquare_ppc&pageSize=10&utm_campaign=jobbsquare&utm_medium=jobbsquare&utm_source=jobbsquare&pageStart=7&rank=8

http://www.brunel.nl/vacature/wo-it-starter-trainingsvacature.7613284.lynkx?areaOfExpertise_nid=&branch_nid=&businessLine_nid=&businessUnit_nid=&continent_nid=&country_nid=&distance=3&educationLevel_nid=&experience_nid=&language_nid=&location=&market_nid=&pageSize=10&q=wo%20starter&region_nid=&sort=&worldRegion_nid=&pageStart=1&rank=1

Start
donderdag 14 april 2016 om 09:00
Einde
donderdag 14 april 2016 om 12:00
Locatie
Brunel kantoor, Hightech campus 97 Eindhoven
Kosten
Gratis
Google Calendar

Neem contact op met €orporate €ommunication and €ontact €ommittee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!