GETAART-diner

Goed nieuws! Het GETAART-diner is weer terug van weggeweest! In de eerste helft van dit jaar hebben jullie het misschien al wel gemist (awh), maar dat is natuurlijk des te meer reden om nu je kans te grijpen en (weer) naar dit geweldig gezellige evenement te komen! :D Er zal dit keer een heerlijk 3-gangen hapjes buffet voor jullie klaar staan, met allemaal verschillende superlekkere hapjes. Je kan dus zelf kiezen welke lekkernijen je graag wil eten, er is voor ieder wat wils, dus laat je vooral verrassen!

Dit vrolijke eetfestijn zal plaatsvinden op 21 maart. Om 18:00 zijn jullie dan allemaal van harte welkom in restaurant GEWIS, waar de tafels gedekt zullen zijn voor dit doldwaze diner! Vergeet vooral niet om te reserveren via onderstaande inschrijflijst, want er is maar voor maximaal 25 smullende GEWIS'sers plek!

Start
maandag 21 maart 2016 om 18:00
Einde
maandag 21 maart 2016 om 22:00
Locatie
GEWIS
Kosten
€6
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWISsers Eten TAART of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 20 maart 2016 om 12:00 tot zondag 20 maart 2016 om 12:00.