LIMO

De inschrijvingen voor de LIMO zijn geopend! De Landelijke Interuniversitaire Mathematische Olympiade is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarin kleine teams van studenten drie uur krijgen om een aantal wiskundeopgaven op te lossen. Deze opgaven kunnen zeer variëren en bijvoorbeeld de vakgebieden analyse, algebra, meetkunde, kansrekening en logica beslaan.

De volgende editie zal gehouden worden op 10 juni 2016 op het Amsterdamse Science Park. 's ochtends wordt er begonnen met een lezing, 's middags vindt de wedstrijd plaats, waarna tijdens een gezellige borrel gelijk de prijsuitreiking plaatsvindt. Er zal worden afgesloten met een diner in Amsterdam.

Voor meer informatie, zie nsaweb.nl/limo2016/. Inschrijven kan op https://docs.google.com/forms/d/1TwJecTwqdsZqOUsT_tvNjR1sOFkCTi1SNQX2VR_GK7E/viewform?edit_requested=true.

Start
vrijdag 10 juni 2016 om 10:00
Einde
vrijdag 10 juni 2016 om 22:00
Locatie
Amsterdam Science Park
Kosten
€5,- per team
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!