Een spel met ballen

Beste liefhebbers van ballen,

U kunt uw geluk niet op, daar wij u de mogelijkheid bieden uzelf te goed te doen met een potje ballen. Een spel met ballen welteverstaan. Daar Het Dispuut zijn excellente puikheid tentoon zal spreiden wordt u uitgedaagd uzelf van uw beste kant te laten zien. De I.V.V spel met ballen Wisseltrofee staat namelijk weer op het spel. Volgens de aloude traditie zal deze weer naar I.V.V gaan; u kunt slechts bepalen hoe spannend het wordt.

Dit festijn vindt plaats op woensdag 21 september 2011 vanaf 17:00 uur. De locatie treft u aan op de poster.

Inschrijven kan op de inschrijflijst in het Hol. U kunt ook een mail sturen naar ivv@gewis.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

Hoogachtend,

Dispuut "In Vino Veritas"

P.S.: Indien u van deze conversatie de ballen niet snapt en tevensch nuldejaars bent, kunt u nog overwegen preventief uw studie/opleiding te stoppen.

P.S. ii: De dresscode is deze keer niet white tie.

P.S. iii: Voor het omkopen van de commissie der arbitrage dient u een cadeau voor Het Dispuut mee te nemen. Wenst u de commissie niet om te kopen, dient u nog steeds een cadeau voor Het Dispuut mee te nemen.

Start
woensdag 21 september 2011 om 00:00
Einde
woensdag 21 september 2011 om 00:00
Locatie
HG noord veld
Kosten
Gratis
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!