Lunchlezing Procam

De arbeidsmarkt en solliciteren!

Je bent student. Je volgt colleges, gaat op stap, maakt tentamens en je doet van alles naast je studie. Je haalt eruit wat er in zit, want het studentenleven duurt niet eeuwig!

En daarna? Wat wil je na je studie gaan doen? Binnen afzienbare tijd zal je in een nieuwe fase terecht komen: het werkende leven. Wat staat jou te wachten bij deze volgende uitdaging? Hoe staan de zaken er nu voor op de arbeidsmarkt? Hoe ga je jouw droombaan in de wacht slepen? Hoe maak je een goed CV? Hoe schrijf je een pakkende brief zodat je uitgenodigd wordt voor dat sollicitatiegesprek?

Om op deze en andere vragen een antwoord te kunnen formuleren, heeft Gewis samen met Procam een lunchlezing over de arbeidsmarkt en het solliciteren georganiseerd op dinsdag 15 november. Procam geeft begeleiding aan hoogopgeleide startende ICT’ers die gedreven zijn om via een traineeship een vliegende start te maken in hun carrière. Zij spreken daarvoor regelmatig starters en hebben dus een ruime ervaring met het beoordelen van CV’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

De lezing zal beginnen om 12:45 en richt zich onder meer op de voorbereiding op het solliciteren. Daarnaast zal er ook stil worden gestaan bij het schrijven van een knaller van een CV en brief. Om hier het maximale uit te halen bieden wij je de mogelijkheid om je CV en brief te laten checken door de professionals van Procam. Stuur je CV voor 2 november naar Wessel Prins (prf@gewis.nl) dan krijg je deze voorzien van feedback terug op de training op 15 november.

Graag tot ziens!

Vincent Ormel Procam ICT

Start
dinsdag 15 november 2011 om 00:00
Einde
dinsdag 15 november 2011 om 00:00
Locatie
HG 8.61
Kosten
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 15 november 2011 om 00:00 tot dinsdag 15 november 2011 om 00:00.