Lunchlezing Procam

De arbeidsmarkt en solliciteren!

Je bent student. Je volgt colleges, gaat op stap, maakt tentamens en je doet van alles naast je studie. Je haalt eruit wat er in zit, want het studentenleven duurt niet eeuwig!

En daarna? Wat wil je na je studie gaan doen? Binnen afzienbare tijd zal je in een nieuwe fase terecht komen: het werkende leven. Wat staat jou te wachten bij deze volgende uitdaging? Hoe staan de zaken er nu voor op de arbeidsmarkt? Hoe ga je jouw droombaan in de wacht slepen? Hoe maak je een goed CV? Hoe schrijf je een pakkende brief zodat je uitgenodigd wordt voor dat sollicitatiegesprek?

Om op deze en andere vragen een antwoord te kunnen formuleren, heeft Gewis samen met Procam een lunchlezing over de arbeidsmarkt en het solliciteren georganiseerd op dinsdag 15 november. Procam geeft begeleiding aan hoogopgeleide startende ICT’ers die gedreven zijn om via een traineeship een vliegende start te maken in hun carrière. Zij spreken daarvoor regelmatig starters en hebben dus een ruime ervaring met het beoordelen van CV’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

De lezing zal beginnen om 12:45 en richt zich onder meer op de voorbereiding op het solliciteren. Daarnaast zal er ook stil worden gestaan bij het schrijven van een knaller van een CV en brief. Om hier het maximale uit te halen bieden wij je de mogelijkheid om je CV en brief te laten checken door de professionals van Procam. Stuur je CV voor 2 november naar Wessel Prins (prf@gewis.nl) dan krijg je deze voorzien van feedback terug op de training op 15 november.

Graag tot ziens!

Vincent Ormel Procam ICT

Start
Tuesday, November 15, 2011 at 12:00 AM
End
Tuesday, November 15, 2011 at 12:00 AM
Location
HG 8.61
Costs
Google Calendar

Sign-up Lists

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

This sign-up list is open from Tuesday, November 15, 2011 at 12:00 AM till Tuesday, November 15, 2011 at 12:00 AM.

Current subscriptions

Name
Login to view the subscribed members.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.

Privacy Policy