Lunchlezing Blue Mango Interactive

Beste GEWIS'ers,

Het is weer even geleden, maar a.s. dinsdag 20 december staat er weer een lunchlezing op het programma. Ditmaal de laatste van dit kalenderjaar. De lezing zal om 12.45 beginnen in HG 5.95, inschrijven kan zoals jullie gewend zijn via de GEWIS-website. Nu nog het belangrijkste:

De lezing zal gegeven worden door Blue Mango Interactive. Dit is een van de meest vooruitstrevende online marketing bedrijven in Nederland. Binnen online marketing geldt "meten is weten" en dat betekent voor online bergen met data over web bezoekers. Deze data willen wij zo slim mogelijk inzetten om adhv statistische modellen de juiste advertenties te laten zien aan de juiste persoon op het juiste moment. Dit alles gebeurt real time dus de eisen aan storage en processing zijn hoog. Vandaar onze interesse in de nieuwste big data technologieen en onze zoektocht naar slimme mensen die hier mee aan de slag willen.

Geinteresseerd? Schrijf je dan vooral in, C4 zal weer voor een lekkere lunch zorgen.

Mocht dit niks zijn voor jou, kijk dan alvast even naar het volgende lijstje en zet ze in je agenda:

10 januari: CQM 17 januari: Capgemini 7 februari: Sioux

Tot dinsdag!

C4

Start
dinsdag 20 december 2011 om 00:00
Einde
dinsdag 20 december 2011 om 00:00
Locatie
HG 5.95
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 20 december 2011 om 00:00 tot dinsdag 20 december 2011 om 00:00.