Lunchlezing spirit IT

Spirit Innovative Technologies levert automatiseringsproducten en services, welke het mogelijk maken zeer nauwkeurige metingen te doen in de petrochemie. Nadat enkele meet- en controlesystemen succesvol in deze niche markt zijn geïntroduceerd, wordt inmiddels ook hardware ontworpen om 24/7 in gigantische terminals, plants, depots en centrale controlekamers te draaien.

Stage of bijbaan gezocht? Voor de interne bedrijfsvoering wordt bij Spirit IT gebruik gemaakt van verschillende MySQL databases. Als database-front-end worden meestal Excel-applicaties gebruikt, die in eigen beheer zijn ontwikkeld. De wens is sommige van deze applicaties uit te breiden (met name met het oog op de ontwikkeling van de tweede vestiging in Kuala Lumpur, Maleisië) en er is ook behoefte aan nieuwe applicaties, onder andere voor het uitgeven van Spirit IT's software-licenties. Voor dit doel zoeken ze een of meerdere stageaires, die het interessant vinden in de keuken van een internationaal opererend bedrijf te kijken, en een bijdrage te leveren aan het goed laten functioneren van de onderneming. Ervaring met SQL is vereist, net als met Excel, en programmeerervaring met Visual Basic for Applications (VBA) in een Office-omgeving is gewenst.

Een unieke kans om in de keuken van Spirit IT rond te neuzen en met eigen ogen te ervaren dat het weliswaar een klein bedrijf is, maar uitgegroeid tot wereldspeler met veel potentie en doorgroeimogelijkheden.

Start
Monday, May 21, 2012 at 12:00 AM
End
Monday, May 21, 2012 at 12:00 AM
Location
De Zwarte Doos
Costs
Google Calendar

Sign-up Lists

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

This sign-up list is open from Monday, May 21, 2012 at 12:00 AM till Monday, May 21, 2012 at 12:00 AM.

Current subscriptions

Name
Login to view the subscribed members.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.

Privacy Policy