Lunchlezing spirit IT

Spirit Innovative Technologies levert automatiseringsproducten en services, welke het mogelijk maken zeer nauwkeurige metingen te doen in de petrochemie. Nadat enkele meet- en controlesystemen succesvol in deze niche markt zijn geïntroduceerd, wordt inmiddels ook hardware ontworpen om 24/7 in gigantische terminals, plants, depots en centrale controlekamers te draaien.

Stage of bijbaan gezocht? Voor de interne bedrijfsvoering wordt bij Spirit IT gebruik gemaakt van verschillende MySQL databases. Als database-front-end worden meestal Excel-applicaties gebruikt, die in eigen beheer zijn ontwikkeld. De wens is sommige van deze applicaties uit te breiden (met name met het oog op de ontwikkeling van de tweede vestiging in Kuala Lumpur, Maleisi├ź) en er is ook behoefte aan nieuwe applicaties, onder andere voor het uitgeven van Spirit IT's software-licenties. Voor dit doel zoeken ze een of meerdere stageaires, die het interessant vinden in de keuken van een internationaal opererend bedrijf te kijken, en een bijdrage te leveren aan het goed laten functioneren van de onderneming. Ervaring met SQL is vereist, net als met Excel, en programmeerervaring met Visual Basic for Applications (VBA) in een Office-omgeving is gewenst.

Een unieke kans om in de keuken van Spirit IT rond te neuzen en met eigen ogen te ervaren dat het weliswaar een klein bedrijf is, maar uitgegroeid tot wereldspeler met veel potentie en doorgroeimogelijkheden.

Start
maandag 21 mei 2012 om 00:00
Einde
maandag 21 mei 2012 om 00:00
Locatie
De Zwarte Doos
Kosten
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 21 mei 2012 om 00:00 tot maandag 21 mei 2012 om 00:00.