SNiC-congres: Surroundit

 • Mar
  20

  SurroundIT is een informatica gericht symposium dat zal gaan over smart surroundings. Over de dag verdeeld zullen er een aantal lezingen, bedrijvenstands en een netwerkborrel met diner zijn. Het doel is de bezoekers in contact te laten komen met smart surroundings en bedrijven die daar mee bezig zijn.

  In de breedste zin van het woord zijn smart surroundings systemen die reageren op processen in de omgeving, denk aan automatische licht-aan/uit-systemen, maar ook reizigersinformatiesystemen op bijvoorbeeld stations. Ook zouden smart surroundings te maken kunnen hebben met de logistiek van een bedrijf, bij bijvoorbeeld havens die automatisch weten welke container waar is en waar de container naartoe moet.

  Op het congres zullen acht sprekers over smart surroundings spreken, zij zullen spreken over het onderwerp verdeeld in 3 verschillende segmenten: ‘thuis’, ‘publieke ruimte en verkeer’ en ‘professionele ruimte’. Binnen deze onderwerpen zullen zaken als techniek, privacy en bedrijfskundig vlak behandeld worden.

  Start
  woensdag 20 maart 2013 00:00
  Einde
  woensdag 20 maart 2013 00:00
  Locatie
  CineMec, Ede
  Kosten
  €5,-
  Google Calendar