BREAKING: Afstudeerpresentatie Mark van Helvoort

Het zal voor velen van u als een schok komen, maar het gaat nu toch echt gebeuren: er komt een afstudeerpresentatie aan van ondergetekende. U bent hierbij - samen met uw vriend/vriendin/man/vrouw/moeder/vader/kennissen die deze activiteit mogelijkerwijs niet hebben gezien - van harte welkom.

Het gaat plaatsvinden in de Dorgelozaal (die bevindt zich in het Traverse-gebouw) op dinsdag 2 juli aanstaande om half 2 in de middag. Ik kan u momenteel nog geen garanties geven over de voertaal van mijn presentatie, maar wél kan ik u garanderen dat u mijn presentatie getiteld 'Upscaling of processes involving rough boundaries' in ieder geval voor een aanzienlijk deel zou moeten kunnen volgen.

Na afloop van mijn presentatie bent u eveneens uitgenodigd om op mijn kosten enkele consumpties tot u te nemen bij GEWIS, terwijl mijn afstudeercommissie mij in een kamertje met allerlei wapentuig te lijf probeert te gaan. Mocht u mijn presentatie niet bij kunnen of willen wonen, bent u overigens nog altijd uitgenodigd om iets te komen drinken.

Vanwege mogelijk massale interesse in dit evenement is het handig jezelf in te schrijven, zodat ik eventueel kan verkassen naar de Blauwe Zaal als de Dorgelozaal te klein dreigt te zijn. Dit om Project-X-praktijken te voorkomen.

Start
dinsdag 2 juli 2013 om 00:00
Einde
dinsdag 2 juli 2013 om 00:00
Locatie
Dorgelozaal, Traverse
Kosten
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 2 juli 2013 om 00:00 tot dinsdag 2 juli 2013 om 00:00.