ESSF Van Lint Studentensportweek

De ESSF Van Lint Studentensportweek (LSSW) wordt jaarlijks in de week voor de kerstvakantie gehouden op het studentensportcentrum van Eindhoven en is vernoemd naar wijlen prof. dr. Van Lint, voormalig hoofd van de sectie Sport en een fervent voorvechter van de studentensport in Eindhoven. In deze week worden vele verschillende (indoor)sporten beoefend, zoals zaalvoetbal en volleybal, maar ook de wat minder gangbare sporten, zoals knotsbal en uni-hockey. Dit alles in combinatie met iedere avond een gezellig feest in de kantine van het studentensportcentrum.

GEWIS inschrijving: Maandag: Bumperball/Rolstoelbasketbal 5-7 personen Dinsdag: Zaalvoetbal/Kanopolo 5-7 personen Woensdag: Volleybal/Knotsbal 5-7 personen

Je kan je per dag inschrijven, vol is vol maar eigen team inschrijven, bijvoorbeeld zaalvoetbal op dinsdag of stormbaan op donderdag, is natuurlijk ook mogelijk!

Start
maandag 16 december 2013 om 00:00
Einde
maandag 16 december 2013 om 00:00
Locatie
Studenten Sport Centrum
Kosten
0 euro o.v.
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 16 december 2013 om 00:00 tot maandag 16 december 2013 om 00:00.