GELIFT Liftwedstrijd Berlijn!

GEWIS gaat naar Berlijn! Maar hoe snel, dat is nog de vraag... Bij GELIFT heb je voor €50 zowel een gave liftwedstrijd als een goedkope citytrip. Wat je krijgt:

Zaterdag: liftend in tweetallen naar Berlijn. Aankomst is rond etenstijd, waar het eerste arriverende team de GELIFT-wisseltrofee in ontvangst mag nemen. 's Avonds maken we de stad onveilig en eindigen we op de camping PLOT TWIST: in een jeugdherberg!

Zondag heb je de hele dag om Berlijn in te gaan: de commissie komt met een aantal programmaonderdelen / suggesties, maar er is ook ruim de tijd om op eigen houtje de stad in te gaan. 's Avonds pakken we de internationale trein en staan we in een paar uur weer in Eindhoven.

Inbegrepen bij de prijs: - overnachting, ontbijt - benodigdheden voor onderweg (landkaart, liftersgids, commissieboekje) - programma in Berlijn - terugreis per trein naar Eindhoven.

Voor de eerste 15 aanmelders geldt een kortingstarief!

Start
zaterdag 11 oktober 2014 om 00:00
Einde
zondag 12 oktober 2014 om 00:00
Locatie
Eindhoven ≤ jij ≤ Berlijn
Kosten
€45 eerste 15 mensen, €50 normale prijs
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zaterdag 11 oktober 2014 om 00:00 tot zaterdag 11 oktober 2014 om 00:00.