GEWIS kledinglijn bestelperiode 1

Het is eindelijk zover, er is weer eens een mogelijkheid om kleding te bestellen van de GEWIS kledinglijn. In de GEWIS-ruimte zijn afbeeldingen te vinden van alle mogelijk te bestellen kledingstukken. De eerste bestelperiode duurt tot 19 januari, misschien komt er dan nog een tweede mogelijkheid.

Kledingstukken kunnen in werkelijkheid iets afwijken van de afbeelding. Het bestuur kan na afloop van de bestelperiode besluiten een kledingstuk (nog) niet te bestellen, bijvoorbeeld indien de minimale oplage of de maximale prijs niet kan worden gehaald. Bestellingen geschieden via de website of het inschrijfscherm. De prijzen zijn een ruime bovenschatting, na afloop van de bestelperiode zal de definitieve prijs worden berekend en worden gefactureerd, deze dient dan direct te worden betaald. Bestellen is betalen! Voor vragen kan contact worden opgenomen met Rik Schepens.

Start
maandag 19 januari 2015 om 00:00
Einde
maandag 19 januari 2015 om 00:00
Locatie
Kosten
afhankelijk van bestellingen
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 19 januari 2015 om 23:55 tot maandag 19 januari 2015 om 23:55.

Huidige inschrijvingen

Naam GEWIS Onesie red, max. 45E GEWIS scarve gray, max. 12E GEWIS Hat gray, max 10E GEWIS hoodie RED, max 25E GEWIS hoodie BLACK, max 25E GEWIS shirt RED, max 15E GEWIS shirt BLACK, max 15E GEWIS socks, max 15E GEWIS bathrobe gray, max 50E
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.