Kaleidoscoopdag 2015

Op vrijdag 22 mei 2015 organiseert Wiskundig Studiegenootschap Abacus de Kaleidoscoopdag. De Kaleidoscoopdag is een landelijk wiskundesymposium dat elk jaar aan een andere universiteit wordt georganiseerd. In 2015 zal deze dag plaatsvinden aan de Universiteit Twente. De Kaleidoscoopdag zal als thema Veiligheid en Beveiliging hebben.

Verschillende sprekers zullen met een wiskundige blik op het thema Veiligheid en Beveiliging ingaan. Er zullen lezingen zijn over zeer uiteenlopende onderwerpen binnen dit thema, waaronder cryptografie en het gebruik van wiskunde bij het ministerie van Defensie. Meer informatie over de sprekers en de lezingen is hier beschikbaar.

Voor het bijwonen van het symposium, inclusief volledig verzorgde lunch en drankje na afloop, zal een kleine bijdrage van €3,- gevraagd worden. Voor studenten van buiten Enschede bestaat de mogelijkheid om de reiskosten te declareren. Kijk hier voor de voorwaarden.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd mailen naar kaleidoscoopdag2015@gmail.com.

Start
vrijdag 22 mei 2015 om 00:00
Einde
vrijdag 22 mei 2015 om 00:00
Locatie
Twente
Kosten
3
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!