Weet Ik Veel?! Deelnamelijst

Al die vragen spelen door mijn hoofd, Stel jezelf maar de vraag: Weet ik veel? Weet ik veel!

Onlangs is bij ons een leuk mailtje binnengekomen van RTL of wij met een groep studenten mee willen doen aan het RTL4-programma "Weet Ik Veel?!". Dit is een spelshow waarin drie bekende Nederlanders kennisvragen zo goed mogelijk moeten beantwoorden, om zo de finale te behalen waarin ze geld kunnen verdienen voor een goed doel. In de zaal spelen studenten van HBO-scholen en universiteiten mee, en de student met de hoogste score mag de BN'er helpen om zo'n hoog mogelijke geldprijs te winnen, waarvan hij of zij ook een deel krijgt (zonder dat het van het bedrag voor het goede doel af gaat).

Dus lijkt het jou leuk om met een groep naar de studio af te reizen, leuke quiz vragen te beantwoorden, en misschien wel op TV te shinen naast Linda de Mol en een mooi geldbedrag te winnen? Schrijf je hieronder dan snel in!

We moeten een groep van minimaal 30 man aanleveren. De opnames vinden plaats op 11 januari in de avond, meer informatie volgt later nog.

Start
maandag 11 januari 2016 om 00:00
Einde
maandag 11 januari 2016 om 00:00
Locatie
In de studio
Kosten
nnb
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 1 januari 2013 om 00:00 tot dinsdag 1 januari 2013 om 00:00.