GELIFT Liftwedstrijd Parijs en Brussel

GEWIS gaat naar Parijs! Maar hoe snel, dat moeten we nog afwachten... Als je meegaat met GELIFT dan kun je niet alleen een geweldige liftwedstrijd verwachten, maar ook een goedkope citytrip naar maar liefst twee steden! Wat je krijgt:

Zaterdag: liftend in tweetallen gaan we naar Parijs. We maken een tussenstop in Brussel, zodat we ook daar een culturele highlight kunnen bezichtigen. Aankomst in Parijs zal rond etenstijd zijn, waar het eerst arriverende koppen de GELIFT wisseltrofee in ontvangst mag nemen. In de avond maken we de stad onveilig, en uiteindelijk slapen we in een jeugdherberg.

Zondag: heb je de hele dag om Parijs te ontdekken. De commissie zal zorgen voor wat leuke suggesties, maar het is ook prima als je op eigen houtje de stad in wilt. Aan het eind van de middag nemen we de Thalys terug naar Nederland, zodat we op tijd in de avond terug zijn in Eindhoven.

Inbegrepen in de prijs: - overnachting in Parijs, ontbijt - benodigdheden voor tijdens de reis (een kaart, een liftgids, een commissieboekje) - programma in Parijs - terugreis met de trein naar Eindhoven

Start
zaterdag 7 november 2015 om 00:00
Einde
zondag 8 november 2015 om 00:00
Locatie
Kosten
€45
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 2 november 2015 om 08:05 tot maandag 2 november 2015 om 08:05.