GEMOLD16 Inschrijflijst

Vorig jaar lukte het Wesley om Laura K te ontmaskeren als de mol van 2015! Maar dat is voor korte duur. De Mol is terug! En dit jaar is hij gewiekster dan ooit!

In het hemelvaartsweekend van 4 tot en met 8 mei zal hij weer proberen een tal van opdrachten te laten mislukken met maar één doel: zo min mogelijk geld in de pot brengen!

Heb jij altijd al een keer willen meespelen met de TV-show Wie is de Mol? Heb jij stalen zenuwen en kun jij zelfs met een saboteur in het midden het hoofd koel houden?

Ben jij in staat die pot te winnen en de mol te ontmaskeren? Schrijf je dan nu in voor het GEMOLD16-weekend! Wie weet ben jij wel de Mol.

Er kunnen 13 kandidaten mee. In het geval van teveel inschrijvingen zal een lotingsprocedure plaatsvinden. De optie kandidaat-en-anders-assistent kan je kiezen als je mee wilt als kandidaat, maar in het geval van uitloten ook nog in de selectie wil van assistenten.

Assistenten zijn nodig om tijdens het weekend mee te helpen met o.a. voorbereidingen, koken, filmen en mogelijk als chauffeur. Er zijn 3 assistenten nodig.

Kijk ook op onze facebook: www.facebook.com/gemold/

Start
woensdag 4 mei 2016 om 00:00
Einde
zondag 8 mei 2016 om 00:00
Locatie
GEHEIM
Kosten
€30
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWISsers Moeten Overal Leugens Doorzien 2015 of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van dinsdag 12 januari 2016 om 23:55 tot dinsdag 12 januari 2016 om 23:55.

Huidige inschrijvingen

Naam Deelnemer/Assistent/Deelnemer anders Assistent Met welke gadget win jij het weekend?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.