Maand'lijksche borrel

Geachte dames en heeren,

De kerstvakantie staat voor de deur, twee weken waarin we lekker verwend worden met cadeaus, gezelligheid en lekker eten. Wellicht zitten er avonturiers tussen jullie die twee weken lang weg gaan naar een of ander onbekend of tropisch oord. Maar dit betekent dus ook dat we elkaar twee hele weken niet meer zullen treffen bij GEWIS...

Gelukkig kunnen wij u mededelen dat Dispuut “In Vino Veritas” op maandag 4 januari een Maand’lijksche borrel organiseert, de eerste borrel van het jaar nota bene! U kunt van de gelegenheid gebruik maken om tijdens deze nieuwjaarsborrel het nieuwe jaar goed in te luiden met alle mensen die u gemist heeft en u kunt tevens bijpraten met deze mensen, genietend van een overheerlijk glaasje wijn, wat puike hapjes en de beste klassieke muziek. Om dit alles tot een perfect plaatje te maken kunt u uzelf het beste presenteren in uw mooiste kledij.

Dus komt u vooral de eerste maandag van het nieuwe jaar met ons genieten van de goede dingen des levens en borrel met ons op een prachtig 2016!

Met amicale groet, Keltjens Quaestor der Dispuut “In Vino Veritas”

P.S. De borrel begint zoals gewoonlijks om 17:00 en zal plaatsvinden bij GEWIS.

Start
maandag 4 januari 2016 om 00:00
Einde
maandag 4 januari 2016 om 00:00
Locatie
GEWIS
Kosten
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!