• nov.
  30

  Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Bij Ordina bedenken, bouwen en beheren ze ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Ze streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren. Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld heeft Ordina de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Hun kracht is dat ze zelf de strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Deze lezing zal over Mendix gaan, maar details komen nog! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 26 november is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 29 november 23u00.

  Lees meer
  Start
  dinsdag 30 november 2021 om 12:40
  Einde
  dinsdag 30 november 2021 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!
 • dec.
  7

  Capgemini is een consultancybedrijf, dat zijn werkgebied in de ICT en consultancy heeft. Wereldwijd bood de multinational in 2017 aan meer dan 195.000 mensen werk. Capgemini is wereldwijd marktleider op het gebied van consulting, technologische diensten en digitale transformatie. Als je meer wilt lezen over Capgemini, dan kan je hier nu alvast meer over Capgemini als werkgever lezen! Verdere informatie over de lunchlezing volgt binnenkort. Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 3 december is de loting, daarna is het first come first served! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 6 december 23u00.

  Lees meer
  Start
  dinsdag 7 december 2021 om 12:40
  Einde
  dinsdag 7 december 2021 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!
 • dec.
  9

  De Thales Group is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Van de bodem van de oceanen tot de diepte van de ruimte en cyberspace, bij Thales helpen we onze klanten slimmer te denken en sneller te handelen - door steeds grotere complexiteit en elk beslissend moment onderweg te beheersen. De inhoud van deze lezing zal nog geüpdate worden! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Maandag 6 december is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot woensdag 8 december 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

  Lees meer
  Start
  donderdag 9 december 2021 om 12:40
  Einde
  donderdag 9 december 2021 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!
 • dec.
  21

  Oracle Labs is een onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie binnen Oracle. Hun onderzoek is gericht op real-world resultaten: de onderzoekers streven ernaar technologieën te ontwikkelen die een belangrijke rol zullen spelen in de evolutie van technologie en de samenleving. Tegenwoordig zoeken Oracle Labs-onderzoekers naar nieuwe benaderingen en methodologieën, waarbij ze vaak projecten aannemen met een hoog risico of onzekerheid, of die moeilijk aan te pakken zijn binnen een productontwikkelingsorganisatie. De belangrijkste werkrichtingen zijn onderzoek, advies en productincubatie. De inhoud van deze lezing zal nog geüpdate worden! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 17 december is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 20 december 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

  Lees meer
  Start
  dinsdag 21 december 2021 om 12:40
  Einde
  dinsdag 21 december 2021 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!
 • jan.
  11

  FrieslandCampina produceert en verkoopt consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in landen over de hele wereld. Daarnaast worden producten geleverd aan professionele klanten. FrieslandCampina heeft niet alleen iconische B2C-merken, een groot deel van ons bedrijf bevindt zich in de B2B-markt, waar we ingrediënten en halffabricaten verkopen aan fabrikanten van voeding, de voedingsindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd. Bij FrieslandCampine is innovatie onze inspiratie en drijvende kracht. Dankzij innovatie kunnen we de voedingswaarde van melk optimaal benutten en de veiligheid en verwerking van voedsel verder verbeteren. Elke dag werken de wetenschappers van FrieslandCampina in achttien landen met toewijding en passie aan duurzame oplossingen voor wereldwijde voedingsvraagstukken. Elke oplossing die ze ontwikkelen, is een antwoord op de behoeften die leven bij klanten en consumenten. De inhoud van deze lezing zal nog geüpdate worden! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 7 januari is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 10 januari 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

  Lees meer
  Start
  dinsdag 11 januari 2022 om 12:40
  Einde
  dinsdag 11 januari 2022 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!
 • jan.
  18

  Anago creëert slimme planningsoplossingen die passen bij jouw organisatie. Onze consultants sporen hiervoor eerst het exacte planningsprobleem op. Vervolgens bepalen ze in overleg de beste oplossing: een project op maat of een oplossing op basis van één van onze flexibele producten. De inhoud van deze lezing wordt nog geüpdate! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 14 januari is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 17 januari 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

  Lees meer
  Start
  dinsdag 18 januari 2022 om 12:40
  Einde
  dinsdag 18 januari 2022 om 13:20
  Locatie
  Luna 1.050
  Kosten
  Gratis lunch!