Routebeschrijving

GEWIS is te vinden op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven. Deze campus is zowel met de trein als met de auto goed te bereiken. Een routebeschrijving hiervoor is hieronder te vinden. Helemaal onderaan kunt u de routebeschrijving naar GEWIS vinden als u eenmaal op de campus bent gearriveerd.

Een printbare routebeschrijving naar de TU/e kunt u hier vinden. Deze routebeschrijving bevat een gedetailleerde kaart van de campus van de TU/e.

Per trein

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS-station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, dan rechtsaf en via de uitgang aan de noordzijde naar het busstation. Zodra u het station verlaat loopt u 2 minuten schuin rechts tussen twee gebouwen door naar het kruispunt met een aantal grote gele kegels (aangegeven op de onderstaande plattegrond als Fellenoord). Steek dit kruispunt aan de rechter zijde over en volg het golvend pad wat u langs de Kennispoort (aangegeven op anderstaande plattegrond als KP) en over de Dommel leidt. U bevindt zich nu op het TU/e-terrein.

Voor precieze informatie over vertrek- en aankomsttijden van de treinen, kijk op de website van de NS. Stap niet uit op station Eindhoven Beukenlaan maar op station Eindhoven (Centraal).


Met de auto

De Technische Universiteit Eindhoven is ook goed te bereiken met de auto. Zie hieronder voor de routebeschrijvingen vanuit verschillende windstreken. Tegenwoordig heeft de TU/e wel een parkeerreglement, zie de website parkeren op de TU/e voor meer informatie hierover.

 • A2 vanaf Den Bosch
  Neem vanaf de A2/N2 bij knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Centrum. Blijf de richting Centrum volgen. Direct na de kruising met de Ring ziet u de wegwijzer Technische Universiteit (linksaf).
 • A2 vanaf Maastricht of A67 vanaf Venlo of Antwerpen
  Neem bij knooppunt Leenderheide de richting Centrum/Tongelre. U komt Eindhoven binnen bij een rotonde. Blijf rechtdoor gaan en neem bij het tweede verkeerslicht (bij de kruising met de Ring), de richting Nijmegen/Den Bosch. Blijf die richting volgen (over kanaal, onder spoor). Direct voorbij de volgende rotonde ziet u een wegwijzer Universiteit (linksaf).
 • A58 vanaf Tilburg
  Neem bij knooppunt Batadorp de afslag Randweg Eindhoven (Noord)/Centrum en bij knooppunt Ekkersweijer de afslag Randweg Eindhoven/Centrum. Blijf daarna de richting Centrum volgen (blijft A58). Even daarna wordt ook Universiteit aangegeven. Na de kruising met de Ring ziet u een wegwijzer Universiteit (linksaf).
 • A50 vanaf Nijmegen
  Ga aan het eind van de A50 bij knooppunt Ekkersrijt rechtdoor. Vol de borden Centrum en vervolgens de borden Universiteit. Direct na de kruising met de Ring ziet u een wegwijzer Technische Universiteit (linksaf).
 • A270 vanaf Helmond
  Ga bij het tweede verkeerslicht in Eindhoven (rotonde) rechtsaf, richting Ring/universiteit/Den Bosch/Tilburg. Direct daarna ziet u een wegwijzer Universiteit (linksaf).

Eenmaal op de campus

De verenigingsruimte van GEWIS is te vinden in het MetaForum op de 3e verdieping, kamer 155 (MF 3.155). Het MetaForum is op de plattegrond van de campus (bovenste figuur) aangegeven met Wh. Neem de lift of de trap in het MetaForum naar de 3e verdieping en volg de richtingaanwijzers naar GEWIS. Kamer 3.155 bevindt zich links en dan rechts.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid