Junior data analyst finance at Witteveen+Bos

Description

Ben jij een junior analist en hou je ervan om samen met collega’s alle (project)administratie, alsook AO/IC te optimaliseren? Dan is Witteveen+Bos op zoek naar jou! Aarzel niet en stuur ons je kandidatuur.

Als Analist bij Witteveen+Bos Belgium waarborg je een snel en goed facturatieproces voor onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren van de facturatie, je ondersteunt proactief onze projectleiders bij de inrichting van administratieve processen en je draagt zorg voor de goede administratieve afwikkeling.

Je vormt met andere woorden de spin tussen onze projectenorganisatie en het financieel-administratieve proces in België en bent ook nauw betrokken bij het financieel departement in het moederbedrijf, dat zich in Nederland bevindt. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de boekhoudkundige aspecten van onze organisatie.

Wat wij vragen

  • recent afgeronde bacheloropleiding in de richting financiën/bedrijfseconomie;
  • je hebt affiniteit met ICT;
  • je bent goed met cijfers;
  • je werkt vlot met financiële pakketten, zoals o.a.: Microsoft Word en Excel. Verder beschik je over een kritische, analytische mindset. Je houdt ervan om probleemoplossend te werken en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Het teamaspect is voor jou belangrijk, maar je houdt ervan om zelfstandig te werken en zo de projectadministratie tot een goed einde te brengen.

Wat wij bieden
We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn
Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Reageren?
Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Michelle Milzink via michelle.milzink@witteveenbos.com

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.