Deals Inhousedag bij PriceWaterhouseCoopers

Beschrijving

[Dutch Only]

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de Deals praktijk van PwC? En ben je nieuwsgierig naar de collega's en sfeer van ons kantoor? Kom dan naar de Deals Inhousedag op vrijdag 22 februari 2019. Ontmoet de huidige trainees en ontdek een van de meest dynamische vakgebieden binnen onze adviestak

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Je krijgt alles te horen wat je moet weten over de Deals praktijk en het werken bij PwC. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de collega's van Deals en met PwC.

Het programma in een notendop:

  • Aanvang op kantoor Amsterdam om 09:45 uur
  • Introductie
  • Lunch
  • Workshop
  • Kantoorborrel @ 17:00uur!

Dresscode: Business Casual

Meld je nu aan!

De Deals Inhousedag vindt plaats op vrijdag 22 februari 2019 op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Meld je uiterlijk 17 februari aan via het formulier. Op dinsdag 19 februari krijg je van ons bericht per mail of je erbij bent.

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten over de Deals praktijk? Bel of mail me gerust.

Let op: Op het moment dat je je aanmeldt, zal er om je cv en motivatiebrief gevraagd worden. Graag hier 2x je cv uploaden, een motivatiebrief is niet nodig voor de Inhousedag.

Meer informatie: https://www.pwc.nl/nl/carriere/studenten/evenementen/alle-evenementen.html?eventId=15235&form=true