Lead Generation bij TOPdesk

Beschrijving

Studenten bijbaan: Lead Generation

Ben je (HBO / WO) student en ben je op zoek naar de leukste studenten bijbaan in Delft? Ons Lead Generation-team zoekt nieuwe collega’s die enthousiast worden van sales en (online) marketing!

Werken bij TOPdesk is:

Werken bij een internationaal groeiend softwarebedrijf waarin jij de vrijheid krijgt om je als expert te ontwikkelen en klanten blij te maken. Dit doe je in een informele werksfeer waarin je gaat samenwerken met leuke collega’s van verschillende achtergronden, bij een van de beste werkgevers van Nederland!

Welkom bij Lead Generation

Ben jij onze nieuwste ‘LGer’? Bij Lead Generation (LG) werken ruim twintig gedreven studenten die relevante werkervaring opdoen in Sales en Marketing. Je werkt aan verschillende campagnes waarin o.a. koude acquisitie een belangrijke factor is voor succes. Door jouw positieve inbreng en ideeën weet je samen met je collega’s het verschil te maken voor TOPdesk. We houden daarbij rekening waar jij het beste in bent en waar wij jou bij kunnen helpen. De ene keer werk je aan een campagne om aanmeldingen voor een groot event binnen te halen. De andere keer ga je mee naar een wervingsevenement of doe je met een collega onderzoek naar de markt waar onze doelgroep te vinden is. Elke dag is anders! Natuurlijk werk je ook aan je eigen ontwikkeling door trainingen te volgen die je voor de rest van je carrière kunt gebruiken.

Waarom wil je deze studenten bijbaan?

  • Veel flexibiliteit in hoe je je uren indeelt (Tentamenweek? Geen probleem!);
  • Het lijkt jou supercool werk;
  • Jouw studieachtergrond is niet leidend in de selectie;
  • Als ‘LGer‘ ga je alles leren over onze software, onze klanten en over het leveren van een excellente dienstverlening;
  • Je krijgt trainingen die je de rest van je leven kunt gebruiken, zoals klantgericht werken, gesprekstechnieken;
  • Je bouwt ervaring op over sales en marketing in een internationaal groeiende organisatie;
  • Je hebt veel doorgroeimogelijkheden en de kans om een mooie carrière bij ons te maken;
  • Je krijgt veel vrijheid om jouw ideeën vorm te geven;
  • Je maakt deel uit van een winning team: TOPdesk is marktleider in Nederland;
  • Vanwege de leergierige en vrolijke sfeer binnen ons team.

Lijkt mij leuk! En nu?

Ook voor de studenten bijbaan zijn er twee sollicitatierondes. De reden hiervoor is omdat wij dan meteen in de gesprekken met jou mee kunnen denken over de eventuele doorgroeimogelijkheden binnen TOPdesk. Zo kun je via deze manier na jouw studie eventueel fulltime aan de slag!

In de eerste ronde kijken we of er aan beide kanten een klik is met de organisatie. Verloopt de eerste ronde goed, dan gaan wij een tweede gesprek aan. In de tweede ronde gaan wij dan dieper in op de functie en de werkzaamheden. Wanneer het aan beide kanten goed bevalt volgt daarna een aanbieding!

Meer weten?

Neem even contact op via +31 (0)15 270 09 00 en vraag naar Tom Wolting (teamleider) of Stephanie Ip (campus recruiter).

Solliciteer direct

Heb je interesse? Solliciteer via https://careers.topdesk.com/nl/vacatures/studenten-bijbaan-lead-generation! Deze bijbaan is voor studenten.
Mocht je geen student meer zijn, neem dan een kijkje bij onze andere vacatures!