Traineeship Development at Sogeti

Description

Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan. Met als hoogtepunt: een unieke business course aan de Ohio University van de Verenigde Staten. Hoe cool is dat?

Een vliegende start

Als Young Professionals Development start je met een twee maanden durende basisopleiding. Onderdeel daarvan is een drie weken durende Business Course van de Ohio University uit de Verenigde Staten. Daar maak je niet alleen kennis met Sogeti, de universiteit biedt je óók een kennismaking met jezelf. Naast vakmanschap vinden we het belangrijk dat je als persoon ontwikkelt. Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De basisopleiding aan de Ohio University is bekroond met een ‘Program Excellence Award’ door de ‘Higher Education Association’.

Traineeship Development

Gedurende dit traineeship krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen binnen het portfolio Cloud, Development en Data. Als trainee krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen als Backend developer richting Microsoft of Java. Jij gaat een grote bijdrage leveren aan de technische realisatie van hoogwaardige oplossingen. Dit doe je niet alleen, je kunt je collega's als sparringspartners gebruiken. Onze Community behoort tot de absolute top binnen het vakgebied, waar jij straks onderdeel van bent! Om bovenaan de top te blijven, besteden we veel aandacht aan training en kennisdeling. Vanzelfsprekend maakt ook certificering daar een onderdeel van uit. Onze Community is één van de best gecertificeerde communities van Nederland. Door onze partners (Red Hat, AWS, Google en Pivotal) gebruiken wij de laatste technologieën, tools en opleidingen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO - of WO diploma in de Informatica, software engineering, computer science of HBO-ICT;
  • Je hebt kennis van zowel frontend als backend (Java, C#, .NET Javascript, HTML of CSS);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Selectieprocedure

Stuur jouw CV + motivatie naar ypwerving.nl@sogeti.com op en wij gaan kijken of je in aanmerking komt voor ons Traineeship. Mocht dat het geval zijn dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie! Daarnaast ontvang je van ons meer informatie over het vakgebied en leuke blogs van misschien wel jouw toekomstige collega's.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.

Privacy Policy