Traineeships bij Quintor

Front-end Masterclass bij Quintor

Beschrijving

Front-end Masterclass

YOUNG PROFRESSIONAL PROGRAMMA
Het liefste bezig met de front-end, maar laat je Photoshop liever links liggen? Dan is de technische front-end Masterclass iets voor jou!

Als je in de Masterclass bent opgeleid tot front-end developer binnen Quintor, ben je veel meer dan zomaar een Javascripter. Je bent in staat om in een state-of-the-art front-end architectuur te werken en je voelt je prettig in een omgeving met frameworks zoals Angular, React en Polymer.

Je leert ook hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die door jou gemaakt wordt is uitvoerig getest met unit-, integratie- en end-to-end-testen. Middels continuous delivery kan meerdere keren per dag naar productie worden gedeployd via bijvoorbeeld Docker containers. De Masterclass eindigt met een 2 weken durende case, waarin alle elementen terugkomen.


Java Masterclass bij Quintor

Beschrijving

Java Masterclass

YOUNG PROFRESSIONAL PROGRAMMA

Je bent goed in Java. En heb je wel eens een Angular front-end gebouwd? Een REST interface ontwikkeld? Een ORM aan Cassanda gekoppeld? Dit en nog veel meer leer je in de Java Masterclass.
De Java Masterclass begint met de frontend laag, Angular. Vervolgens behandelen we de API laag met onder andere REST, MVC en Jersey. In de business logica laag leren we je alles over Spring, AOP en unit-testen. De data laag benaderen we vanuit de repository waarbij we zaken zoals Hibernate, JMS en Spring data behandelen.
We leren je hoe je een Java ontwikkelstraat kunt inrichten en hoe je een build en een deployment efficiënt kunt opzetten.
Gedurende dit drie maanden durende opleidingstraject behaal je diverse certificaten zoals OCA, OCP en een Scrum certificaat. In de laatste twee weken bouw je samen met je medecursisten een complex Java systeem.


Platform Engineering Masterclass bij Quintor

Beschrijving

Platform Engineering Masterclass

YOUNG PROFRESSIONAL PROGRAMMA
De Masterclass Platform engineering. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops, en PAAS oplossingen. De Masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten.

Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container plaforms inclusief Docker clustering, en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je beëindigt het young professional programma met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, windows en wordt gecertificeerd in het kanban proces.